Zurich Sigorta, “Türkiye’nin En İyi İşvereni” Ödülünün Sahibi Oldu!
Zurich Sigorta, “Türkiye’nin En İyi İşvereni” Ödülünün Sahibi Oldu!

Zurich Sigorta, “Türkiye’nin En İyi İşvereni” Ödülünün Sahibi Oldu!

Zurich Sigorta Türkiye olarak, Great Place to Work Enstitüsü'nün açıkladığı 'Türkiye'nin En İyi İşverenleri – Great Place to Work (GPTW) Listesi'nin 250 - 499 çalışan kategorisinde birinci sırada yerimizi alıp, “Türkiye’nin En İyi İşvereni” ödülünü kazandık!

Great Place to Work (GPTW) Enstitüsü tarafından her yıl, çalışan deneyiminde fark yaratan ve çalışanları için harika bir iş yeri kültürü inşa eden markaların belirlendiği “Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi” geniş katılımın olduğu ödül töreninde açıklandı.

Geçtiğimiz yıl, yüksek çalışan memnuniyeti sayesinde Great Place to Work (Harika Bir İş Yeri) sertifikasını almaya hak kazanmış, “Kadınlar için En Harika İş Yerleri” ve “Innovation By All” listelerindeki tek sigorta şirketi olmuştuk. 

Bu yıl ise, Great Place To Work Enstitüsü’nün bağımsız değerlendirmeleri sonucunda “Türkiye’nin En İyi İşvereni” ödül programının 250 - 499 çalışan kategorisinde birinciliği elde ettik. Bu büyük başarının yanı sıra, Yaşam Boyu Öğrenme Özel Ödülü’ne de layık görüldük.

Türkiye’nin en iyi işvereni olmaktan gurur duyuyor, bizi bu başarıya götüren tüm Zurich Sigorta çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz.

Hep birlikte, nice başarılara...

Mayıs 2023