Zurich Sigorta, sigorta sektörünün geleceğine yön verecek girişimcileri arıyor!
Zurich Sigorta, sigorta sektörünün geleceğine yön verecek girişimcileri arıyor!

Zurich Sigorta, sigorta sektörünün geleceğine yön verecek girişimcileri arıyor!

Zurich Sigorta, sigorta sektörünün ihtiyaçlarına çözüm geliştirecek ve sektörün geleceğine yön verecek girişimcileri, üçüncüsü gerçekleşecek Zurich İnovasyon Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etmeye davet ediyor.

Dijitalleşme alanında dünya çapında sigorta sektörüne öncülük eden Zurich Sigorta Grubu, bu sene Zurich İnovasyon Şampiyonası’nda sadelik, sürdürülebilirlik, risk yönetimi alanlarında sigortanın geleceğini şekillendirecek girişimcileri arıyor. Ayrıca Zurich Sigorta Grubu, bu üç alanın dışında, daha parlak bir gelecek yaratacağına inanan tüm start-up’ları da yarışmaya başvurmaya davet ediyor.

Zurich İnovasyon Şampiyonası’nın 1. turunda yapılacak değerlendirmenin ardından en fazla 5 start-up Türkiye adına sonraki tura katılmaya hak kazanacak. Şampiyonanın 2. turunda tüm adaylar arasından 12 girişimci, kendilerini kanıtlamak ve büyüme planlarını Zurich Sigorta Grubu ile birlikte geliştirmek için 100.000 USD’a kadar finansal destek alabilecek. Ayrıca Zurich Sigorta Grubu’nun sponsorluğunda 3 aylık hızlandırıcı (accelerator) programına katılma şansına sahip olacak.

Sigortanın geleceğine yön verebileceğini düşünen tüm girişimciler, start-up’lara yönelik gerçekleştirilen en büyük inovasyon şampiyonası olan Zurich İnovasyon Şampiyonası’na 23 Aralık 2021 tarihine kadar   bu link    üzerinden başvurularını yapabilirler.

 

Aralık 2021