Zurich İnovasyon Şampiyonası’nda Türkiye'yi Temsil Edecek Projeler Belli Oldu!
Zurich İnovasyon Şampiyonası’nda Türkiye'yi Temsil Edecek Projeler Belli Oldu!

Zurich İnovasyon Şampiyonası’nda Türkiye'yi Temsil Edecek Projeler Belli Oldu!

Zurich Sigorta Grubu’nun dördüncüsünü düzenlediği, gelecek nesilleri koruyacağına ve dünyayı değiştirebileceğine inanan tüm girişimcileri bir araya getiren Zurich İnovasyon Şampiyonası’na toplam 3500’ün üzerinde başvuru yapıldı.

Zurich Sigorta, bu heyecan verici şampiyonada Türkiye’yi temsil edecek startup’ları belirlemek için 28 Mart’ta Zurich Türkiye Super Day etkinliğini gerçekleştirdi. Etkinlik boyunca Türkiye seçmeleri için başvuruda bulunan 70 girişim arasından seçilen 14 startup Müşteri Deneyimi, Ticari Sigortalar, Dijitalleşme, İş Ortaklıkları ve Sürdürülebilirlik alanlarında sigortanın geleceğini şekillendirebilecek projelerini jüri üyelerine sundu. Yoğun ama bir o kadar ilham veren bu keyifli günün ardından Türkiye’yi temsil edecek startup belirlendi.

Karmen.Ai: Yapay zeka sayesinde video ve fotoğraf aracılığı ile otomatikleştirilmiş hasar analizi yapmaktadır.

https://www.karmen.ai/

Wyseye: Yapay zeka sayesinde ev ve araba hasarlarını tahminleme ve eksper raporu oluşturma firmasıdır.

https://wyseye.com/

3pmetrics: Bulut tabanlı karbon ayak izi takip sistemi sunmaktadır. Şirketlere ve STK'lara karbon ayak izi hesaplaması ve raporlaması için destek verir.

https://3pmetrics.com/

Zurich İnovasyon Şampiyonası’na başvuran tüm adaylara teşekkür ediyor, şampiyonanın global turunda Türkiye'yi temsil edecek finalistlerimize gönülden başarılar diliyoruz.

Mart 2023