Covid-19 tedavilerinizde de yanınızdayız!
Covid-19 tedavilerinizde de yanınızdayız!

Covid-19 tedavilerinizde de yanınızdayız!

Dünya genelinde yaşanan Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Zurich Sigorta olarak sizin ve çalışanlarımızın sağlığını korumak en büyük önceliğimizdir.

Sağlık Olsun, Sağlığım Güvende ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası poliçelerinizde, T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından Pandemi Hastanesi olarak belirlenen ve Zurich Sigorta’nın anlaşmalı olduğu tüm özel hastanelerde, tanısı konulmuş Koronavirüs (COVID-19) ile ilgili yapılan tedavilere ilişkin Sosyal Güvenlik Kurumu’nun karşıladığı kısmın üstünde kalan fark tutarlarını, poliçe teminatları ve limitleri dahilinde jest uygulaması kapsamında güvencemiz altına aldık. Hizmetlerimize kesintisiz devam ediyoruz!

Tüm iş süreçlerimizi uzaktan çalışmaya uyumlu hale getirerek, 17 Mart itibarıyla evden çalışma modeline geçiş yaptık. Hizmetlerimizin kesintisiz olarak devam ettiği bu dönemde bizlere, 0850 250 75 00 numaralı çağrı merkezi ve WhatsApp iletişim hattımızdan ya da  www.zurichsigorta.com.tr web sitesi adresimizden ulaşabilirsiniz.

T.C. Sağlık Bakanlığı’nın www.saglik.gov.tr web sitesinde belirtilen “Koronavirüs Riskine Karşı 14 Kural” başlıklı temel tedbirleri almanızın ve mümkün olduğunca evde kalmanızın sağlığınız için çok önemli olduğunu hatırlatmak isteriz. Hep birlikte gerekli önlemleri alarak en kısa sürede bu dönemi aşacağımıza inanıyoruz.

Size, tüm sevdiklerinizle birlikte sağlık dolu günler diliyoruz.

Nisan 2020